Klímatagadás: tudatlanság, világnézet vagy valami más?
Zöld torzításaink 7.

Szomorú igazság, hogy a hihetetlen technológiai fejlődés nem a kiművelt emberfők korát hozta el, hanem a cuki macskás mémeket, meg egy olyan társadalmat, ahol még mindig vannak laposföld-hívők, tanítani kell a maszkhasználatot és találni embert, aki úgy tudja, hogy a hód az hal. És ezek csak a nyilvánvaló badarságok. Számos téma van, amely hiába tudományosan megalapozott, az összetettsége miatt nagyon erős benne a vélemény polarizáció. Ilyen például az atomenergia, a GMO vagy a klímaváltozás ügye. Sokáig az volt az álláspont, hogy több oktatással a helyzet javítható. De hát úgy néz ki ez sem ilyen egyszerű.

A Yale egyetem pszichológusai egy kutatásban arra keresték a választ, hogy az, aki nagyobb természettudományos műveltséggel rendelkezik és/vagy jobb matematikai képeségekkel, jobban aggódik-e a klímaváltozás miatt. Eredményeik azt mutatták, hogy nem. Sőt még kismértékben csökkent is a kockázat érzékelése. Ráadásul még az is kiderült, hogy a természettudományos műveltség emelkedésével a kulturális polarizáció is növekedett. Ez arra vezette a kutatókat, hogy a klímaváltozást terhelő megosztottság nem a tudással, hanem sokkal inkább az érdekkonfliktusokkal lehet összefüggésben.  Hogyan?

 kognitiv_torzitasok_zold_pszichologia.jpg

„A legtöbb ember nem az igazságot keresi, csak a maga igazát.” Karinthy Frigyes

A véleménypolarizáció egyik hajtóereje az úgynevezett megerősítési torzítás, amely egy elég jól dokumentált jelenség a pszichológiában. Lényege, hogy általában azokat az információkat keressük vagy vesszük észre, amelyek a már meglévő nézeteinket igazolják vissza. A szelektív figyelem miatt az ezzel ellentéteseket szinte észre sem vesszük. Amennyiben az a meggyőződésem, hogy a tömegközlekedés megbízhatatlan sokkal nyitottabb vagyok az ezt alátámasztó eseményekre, mint az ennek ellentmondóakra.  Vagy, ha az az előzetes információm, hogy Sanyika jó tanuló, jó sportoló inkább az ezt alátámasztó cselekedeteit fogom észrevenni. A példák egészen hosszan sorolhatóak. Egy a lényeg, hogy az információs kavalkádból egyszerűen azokat fogjuk kiszűrni, amelyek alátámasztják vélekedéseinket. És igen a klímaváltozás esetén is szépen kimutatható a jelenség. Megfigyelték, hogy azok, akik elfogadják a klímaváltozás tényét hajlamosabbak olyan cikkeket olvasni, amelyek igazolják ezt. És fordítva. A torzítás végül egy olyan polarizációhoz vezet, amelyből nehéz a kiút.

Azt fogom hinni, hogy mindenki egyetért velem, hiszen minden valamire való híradás az én világnézetem igazolja és csupán néhány kivételt erősítő szabály van, ha van.  Aztán meglepve tapasztalom, hogy még sem.

Ez utóbbi jelenséget hamis konszenzus hatásnak is nevezik. Fontos hozzá tenni, hogy a jelenséget a közösségi média algoritmusai is hajtják, azzal, hogy csak az engem érdeklő cuccokat dobálják elém. A végeredmény pedig egy olyan buborék lesz, aminek az igazságáról teljesen megvagyok győződve. Ráadásul a kognitív kapacitásom javulásával még jobb érveket is tudok kitalálni a világnézetem igazolására, ha épp arra van szükség. De itt még nincs vége.

zold_torzitasok_pszichologia.jpg 

Nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem, hogy ki mondja

Szintén régóta ismert és kutatott témája a pszichológiának, hogy az embereket nagyon könnyű csoportokba rendezni.  Még totál ismeretleneket is! Elég annyit mondani nekik, hogy te mától kék vagy, te pedig zöld és az emberek elkezdenek a saját színüknek kedvezni, a másikat meg lenézni. Pedig itt csak színekről van szó. És most gondoljunk bele, hogy mi mehet egy olyan fajsúlyos kérdésben, mint a klímaváltozás. Amellett, hogy a jelenség sok ember számára igencsak absztrakt, térben és időben nehezen megfogható, máris befolyásolja a közvéleményt és így vagy úgy, de megjelenik a politikákban is. Ez már elég ahhoz, hogy az ember a jól fejlett oktulajdonító és asszociációs képességével jeleket társítson az egyes csoportokhoz oda-vissza és „megosztódjon”. Vega, környezetvédő liberálisok. Vagy épp fegyverbolond, kőolajpárti konzervatívok.

Mielőtt már megszólal valaki van egy sejtésünk, hogy kb. melyik csapatban játszhat és így kb. miket fog mondani.

A klímaváltozást tekintve a jelenség leginkább az Egyesült Államokban tapintható. Egy kutatás próbálta felmérni, hogy a liberálisok és a konzervatívok mit gondolnak arról, hogy mit mond a tudomány a klímaváltozás kérdésében.  Van-e, ki okozza stb. Több mint 55 százalékpontos különbséget találtak a két csoport nézeteiben, úgyhogy mindkét csoport a tudományra hivatkozott. Kimutatták, hogy szakértőkből is azokat részesítjük előnyben, akik megfelelnek a saját csoportunk értékeinek, míg a másik csoport szakértőit hiteltelennek látjuk. A kutatók szerint ez abból a személyes érdekből is fakad, hogy a hozzám hasonlókkal hasonló meggyőződést alakítsak ki. Érvelésük szerint az egyén eljuthat arra következtetésre, hogy egyedül nem sokat tud tenni a klímaváltozás megállításáért, azonban, sokkal többet kockáztat, ha ellentmond a saját csoportjában uralkodó meggyőződésnek. Például a kirekesztést. És bármennyire is tolja a marketing ezt a légy különböző dumát, az egyik legnagyobb félelmünk a csoportból való kirekesztés.  Sokszor még akkor is, ha valami nyilvánvaló baromság miatt kell egyetértenünk a csoportunkkal. Kicsit ezt igazolja az amerikai elnökválasztás után emlegetett felmérés is, ami szerint a szavazók 80%-a oda szavazott, ahová a közeli ismerőseik.

 csizmadia_mate_pszichologus.jpg

Megoldások híján

A helyzet az, hogy a legtöbb hivatkozott jelenségnek bőven volt evolúciós előnye. Sikeresebb volt az az egyed, amelyik, ha megcsípte egy rovar feltételezte, hogy ez utána is így lesz, sőt, jobb, ha a rovarokkal alapból fenntartásokkal viseltet. De sok információt gyűjtött be a társaktól is, akik általában hozzá voltak hasonlóak. Ma is sokat adunk ismerőseink ajánlására, legyen szó étteremről, fogorvosról vagy az esti filmnézésről. Közösségbe tartozni pedig mindig kifizetődőbb volt, mint egyedül bóklászni a szavannán, ezért az ember hajlandó volt szemet hunyni jó néhány dolog felett. Ma elég csak a családon belüli politizálásra gondolni. Egy ponton túl már nem fogunk vitatkozni a rasszista nagybácsival, többet ér a nyugodt családi ebéd. De a faj szempontjából a csoportok közötti megosztottságnak is bőven lehetett előnye. Sokszor nem tudni mi lesz a nyerő stratégia, különösen összetett problémák esetén, ezért egy teljesen uniformizálható társadalom biztos, hogy nem állná meg a helyét a folyton változó kihívások közepette. Tehát a megalapozó jelenségek kiütése nem igazán lehetséges és nem is biztos, hogy túl célra vezető lenne. Ugyanakkor a szélsőségesen polarizált társadalmak a közös döntéseiket egyre inkább népszerűségi alapon fogják hozni, ami egy tudományosan megalapozott probléma esetén katasztrofális következményekkel járhat. Miben bízhatunk mégis?

Három dologban:

  • a valóság sokszor erősebb,
  • nem egyformán hívő mindenki,
  • a problémák és így a megoldások is összetettek.

Az elsőhöz nem kell igazán kommentár. Az igazán súlyos problémák esetén eljöhet egy pont, ahol a valóság tagadása már nyilvánvaló károkat okoz és az élet pontot tesz a történet végére. Mondjuk a klímaváltozás esetén ezt nem igazán kellene megvárni, de ha más nem lesz akkor a természetben még mindig bízhatunk.

Reméljük nem lesz késő.

A második már egy kicsit összetettebb. Az emberek, ahogyan fent már utaltunk rá, nyitottabbak a saját köreikből érkező szakértőkre és szerencsére nincs olyan téma, csapat, világnézet, ahol ne lennének átfedések. Gyakori klíma-kommunikációs tanács, hogy érdemes a közönséggel egy kulturális közegbe tartozó klímakommunikátort küldeni. Például konzervatív szakértőt a konzervatívoknak. Ez nem félrevezetés, csupán segít kiiktatni azt a kezdeti szűrőt, ami még az érdemi mondani való előtt „hitelteleníti” a kommunikátort.

A harmadik tényező pedig, hogy a klímaváltozás és a megoldása a legtöbbünk számára egy nagy absztrakt, megfoghatatlan csomag, amiben a vegánságtól, kezdve a napelemeken át egészen a gender kérdésig ma már minden szerepel. Ha így egybe akarjuk letolni valakinek a torkán, nem fog sikerülni. Míg részekre szedve biztos, hogy mindenki talál benne olyat, amivel egyetért és tenni is hajlandó érte. Például lehet, hogy egy konzervatív nem érdeklődik a vegánság iránt, de a napelemeket jó ötletnek tartja.  A másik oldalról nézve pedig bármilyen meglepő, jó néhány konzervatív félelem sem alaptalan.  Például a pazarló, fogyasztás alapú rendszer átalakítása rövid és középtávon veszélybe sodorhatja a munkahelyeket, amivel foglalkozni kell. Vagy a húsevés visszaszorulása, amely, ha sikeres, tönkreteheti az állattenyésztőket. Magyarországon ezzel szintén törődni kell. Érdemes időnként ezt a nagy, távolinak tűnő jelenséget, mint a globális felmelegedés vagy az elmebajnak tűnő klímatagadás, részeire szedni és úgy megbirkózni vele. Biztos vagyok benne, hogy több sikerünk lesz, mint azzal, hogy csak a saját buborékunkból ordibálunk át a többieknek.

 

Források itt:

 

 zoldpszichologia@gmail.com

Képek forrása:

burritobowldiaries

thehawk

republicans4voldemort

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldpszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr9916385404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalay Miklós 2021.01.13. 02:51:46

Egy tömör összefoglaló a globális problémákról, a felmelegedésről:

egyvilag.hu/temakep/078.shtml

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.01.13. 06:11:48

Ami nincs, azt érdemes tagadni. Márpedig klímakatasztrófa nem létezik.

clemens 2021.01.13. 06:37:32

Csoport szerveződés oldalról érdekes írás, de klímaszempontból hatodrendű kérdést taglal.
Nem az a kérdés hogy van, vagy nincs klímaváltozás, hanem hogy ha van, tudunk-e érdemi intézkedéseket hozni ellene.
Nem tudunk!
Azért nem tudunk mert a folyamatos gazdasági növekedésen alapuló világgazdasági modell ezt meggátolja. Másik működő gazdasági modell meg elméletben sincs, legfeljebb olyan ami tömeges elszegényedéshez vezet. Ezért maradnak az olyan látszattevékenységek mint a nejlonzacskó mizéria, meg a villanyautó.
Pl. nem az lenne az értelmes kérdés hogy benzines vagy villanyos autóval járjanak az emberek, hanem az autózás töredékére csökkentése. Igen ám, de az autógyártás, és kapcsolt iparágainak megszüntetése egy pillanat alatt bedöntené a világgazdaságot, csődök, tömeges munkanélküliség, zavargások, káosz...

midnight coder 2021.01.13. 07:37:45

@clemens: Nem ezért nem tudunk. Azért nem tudunk, mert ezen a bolygón él úgy 7.8 milliárd ember. Ezt a populációt a jelenlegi technológiával úgy-ahogy fenn lehet tartani. E nélkül a technológia nélkül a fenntartható létszám úgy a középkori lenne: olyan fél milliárd körül. Egy teljes globális összeomlást meg úgy 2 millió élne túl.

Na most, jelen pillanatban a bolygón általánosan három féle megoldás elérhetõ energia termelésre: az atom, a nap, és a szél. Van még víz illetve geotermikus, de az csak nagyon kevés helyen éri meg - igazából a szélnek is vannak ilyen korlátai. Ebbõl az atom valóban éjjel-nappal, télen-nyáron megy, de a nap csak nappal, és egy borult idõ azt jelenti, hogy a napelemedbõl nem jön ki számottevõ mennyiségû áram. Ami azt jelenti, hogy ha erre alapoznánk, akkor kis hazánkban már úgy három hónapja áramszünet lenne - és ha az energiaellátás erre alapozódna, akkor megállna az ipari termelés, a fűtés, az áruszállítás, stb. is. Ami valljuk be, most elég szar lenne. A szél egyes helyeken gyakorlatilag állandóan fúj, de ezek az egyes helyek leginkább tengerpartokon, esetleg nagy hegyek tetején és alján, illetve ezek kombinációinál vannak. Ugyanakkor napenergiával vígan meg lehetne oldani az ország energiaigényét - pláne ha olcsóbbak és környezetbarátabb módon elõállíthatóak lennének - viszont arra, hogy a nyáron termelt többletet hogy lehetne télire eltenni, nemigen van jelenleg megoldás. És ez a klímaváltozás kezelésének a jelenlegi korlátja, nem a pszichológia.

midnight coder 2021.01.13. 07:39:29

Amúgy simán le tudna hűlni a légkör holnap is, csak ehhez ki kellene törnie egy nagy vulkánnak.

gyongyi70 2021.01.13. 07:53:09

És az nem jutott a tudósok eszébe, hogy a tanult emberek körében azért több az olyan, aki nem hisz vakon, mert értenek valamicskét a matematikai modellezéshez, a klíma összetettségéhez ezért komplexebben látják ezt a problémát?
Sajnos ez egy olyan témává kezd válni, amiben a tudományos vita háttérbe kerül, mert dogmává vált, ezért aki - akár jobbító szándékkal - megkritizálja a nézet egészét vagy akár egy részét az ellenség, boszorkány, üldözendő.
Ezért sok tudós inkább hallgat, vagy nem is foglalkozik ezzel a témával.

2021.01.13. 08:14:03

@MAXVAL birсaman közíró: mondta az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:16:09

@MAXVAL birсaman közíró: mondta az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:16:41

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 08:17:13

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 08:23:31

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 08:24:03

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 08:24:35

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

gyongyi70 2021.01.13. 08:26:23

@kovacs_janos_45: A cikkből idézek: "A Yale egyetem pszichológusai egy kutatásban arra keresték a választ, hogy az, aki nagyobb természettudományos műveltséggel rendelkezik és/vagy jobb matematikai képeségekkel, jobban aggódik-e a klímaváltozás miatt. Eredményeik azt mutatták, hogy nem. Sőt még kismértékben csökkent is a kockázat érzékelése."

A tudósok körében már működik az öncenzúra, miután boszorkányüldözés folyik a témában.

2021.01.13. 08:26:41

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 08:27:44

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 08:28:48

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

Soros Alpt. Koordinációs Iroda · http://soros.org 2021.01.13. 08:32:51

@kovacs_janos_45:

Brendel elvtárs! Tegnap ellazsálta az egész délutánt, 100-nál kevesebb kommentjét regisztráltuk. Azonnali magyarázatát kérjük a példátlan alulteljesítésre!

2021.01.13. 08:43:29

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 08:44:32

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 08:45:35

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 08:46:07

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 08:47:10

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:48:14

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:48:45

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 08:49:17

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:49:48

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:50:20

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:51:23

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:53:30

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 08:54:01

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:54:33

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 08:58:13

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 08:59:48

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:01:23

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:01:54

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:04:32

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:06:07

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:06:39

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:08:14

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:09:17

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:09:49

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:10:20

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:11:55

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

eßemfaßom meg áll 2021.01.13. 09:12:27

Látom Brendel megint nem kapta meg az esti betevő kecskeseggét, kénytelen a blog.hu-ra kiverni.

midnight coder 2021.01.13. 09:12:34

@kovacs_janos_45: Az áramigények nagy része nem változik. Ezt hívják zsinóráramnak. Ez országos szinten télen-nyáron, éjjel-nappal megvan. A másik része meg igen. De ha most napelemmel lenne megoldva a házad energiaellátása sziget üzemmódban, akkor már három hónapja fűtés, áram és melegvíz nélkül laknál a barlangodban, mert hogy nincs az a power-wall ami meg tudja neked oldani három napnál tovább az áramellátásodat. És akkor a fûtésrõl még nem is beszéltünk. És a három napra való power-wall is olyan 2 millió forint, és úgy 10 év után mehet a kukába mint veszélyes hulladék.

2021.01.13. 09:13:30

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:14:01

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:14:33

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:15:05

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

bontottcsirke 2021.01.13. 09:15:15

@midnight coder: én decentralizálnám az energiaellátást kisebb gáz/hőerőművekre. Egyrészt az elosztást is optimalizálni lehetne, délelőtt mennének a megújulók. Egy gigaberuházás szerintem teljesen felesleges. Sosem térül meg anyagilag, veszélyes a technológia és nemzetbiztonsági kockázatot is rejt.

2021.01.13. 09:15:36

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:17:11

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:17:43

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:18:14

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:18:46

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:19:18

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:20:21

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:21:56

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:23:31

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:25:06

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:25:37

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:26:41

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:27:44

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:28:16

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:28:47

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:29:19

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:29:51

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:30:22

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 09:30:54

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 09:32:29

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:33:01

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:33:32

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:34:04

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:35:07

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

gyongyi70 2021.01.13. 09:35:59

@kovacs_janos_45: hiába írod le sokszor, több kutatás jutott arra, hogy minél magasabb tudással rendelkezik vki, annál inkább nem egyértelmű a véleménye erről a kérdésről. Ezt politikai hozzáállással, vallási, kulturális értékrenddel szeretik magyarázni, ahogyan jelen cikk is, én azonban felvetettem egy másik nézőpontot.
Az átlagember amit elé tolnak, azt megeszi. Ha sokszor elé tolják, még inkább. Ma gyakorlatilag a csapból is ez folyik, ha meleg van, az a globális felmelegedés jele, ha hideg, az a globális klímaváltozásé és soha nem mondtuk, hogy azt melegedést jelent (no persze...), már az iskolában is benne van a tananyagban, persze, hogy az emberek 99%-a dogmának tekinti, mint hogy a Föld gömbölyű és létezik gravitáció.
Csakhogy ez azért nem olyan egyszerű, és aki kicsit is konyít a modellezéshez (márpedig ez a közkincs-tudás modellezésen alapszik), az tudja, hogy míg a modellek félelmetesen alkalmasak fizikai-kémia jelenségek esetén, a közgazdaságtudomány és a klíma vékony jég. Nem véletlen, hogy előbbiben rengeteg izmus van, akik simán be tudják bizonyítani a másik izmusról, hogy nem igaz, és tök logikus, amit írnak, azután jön egy új izmus, ami meg őket cáfolja hibátlan logikával. (Ezért a közgazdászok anatómia vizsgája az elmélettörténet). Uez a helyzet a klímával is. Inog a modell, több modell van, az eredmények széles körben szóródnak, közülük politikai alapon fogadják el az "igazit", amit kommunikálnak a közvélemény felé. A modellek inputjai egyrészt nagyon megbízhatatlanok (időjárási feljegyzések 150 évre visszamenőleg elérhetőek, előtte követett módon következtetnek), más inputokat szinten előrejeleznek, tehát beválásuk bizonytalan.
Amikor vki - hozzáértő - felfedez vmi bibit és jelzi, hogy esetleg ezen finomítan kellene, vizsgáljuk meg ezt az új nézőpontot, akkor kikiáltják az olajlobbi képviselőjének és negligálják. Ez így nem tudományos vita.

2021.01.13. 09:36:42

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:37:45

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:38:17

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:38:48

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:39:20

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:39:51

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:43:00

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:44:35

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 09:45:06

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

gyongyi70 2021.01.13. 09:45:08

Egy cikkből idézek a témában:
John Cook, an assistant professor at the Center for Climate Change Communication at George Mason University who was also not involved in the new study, noted that the kind of information people receive is more important in shaping views than augmenting general scientific knowledge.
gyorsfordítása: John Cook, a George Mason Egyetem Éghajlatváltozási Kommunikációs Központjának adjunktusa, aki szintén nem vett részt az új tanulmányban, megjegyezte, hogy az emberek által kapott információ sokkal fontosabb a nézetek kialakításában, mint az általános tudományos ismeretek bővítése.

No comment. Agymosás.

2021.01.13. 09:45:38

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:46:10

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 09:46:59

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 09:47:44

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:48:16

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:49:19

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:49:51

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 09:50:23

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:50:54

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

gyongyi70 2021.01.13. 09:51:48

@kovacs_janos_45: gondolod, ha teleszemeteled a hozzászólásokat, akkor az Ügynek használsz? Ezzel pont azt támasztod alá, amit írtam: értelmes vitának, diszkussziónak e témában nincs helye.

2021.01.13. 09:52:29

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:53:01

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 09:55:07

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 09:56:10

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

gyongyi70 2021.01.13. 10:02:32

The lecture in climate change science significantly improved knowledge development but did not affect opinions. Knowledge was improved by 11 % after the lecture. However, the percentage of correct answers was still below 60 % indicating an urgent need for improving climate change science education.
www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3758816/

Mi a "correct answer"? Ezt tudjuk biztosan, mint hogy Amerikát 1492-ben fedezték fel? (De még ezt is előveheti és megrágcsálhatja egy történést. A tudományban nehéz vitathatatlan evidenciákat felállítani).

2021.01.13. 10:02:52

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

gyongyi70 2021.01.13. 10:04:08

@kovacs_janos_45: tessék, hivarkozás: www.scientificamerican.com/article/people-furthest-apart-on-climate-views-are-often-the-most-educated/

és azt tudod, hogy a tudományos életben a statista a hö-hö kategória?

2021.01.13. 10:04:27

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 10:04:59

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 10:05:30

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 10:07:05

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

Rodney_2 2021.01.13. 10:08:04

@kovacs_janos_45: Brendelszar, a Birka sokkal értelmesebb nálad. Neked semmi eszed sincsen, csak egy önjáró pofázó disznóeleség vagy. A kurva anyád ment volna veled abortuszra, az úgyis kedvelt ballibsi érték. Remélem hamarosan megfulladsz covidtól vagy megdöglesz rákban, de az is jó ha keresztül megy rajtad egy nagy teherautó :)))

2021.01.13. 10:08:40

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

Rodney_2 2021.01.13. 10:11:13

@gyongyi70: Egy robot sokkal értelmesebb, szimpatikusabb és emberibb mint Brendelszar. Ő egy elmebeteg buzeráns migránsfaszszopó aki tudósnak képzeli magát, mert mielőtt megzüttyent volna, sikerült összehazudnia egy PhD-re valót. Ez is mutatja, hogy a "tudósok" egy része milyen alacsony szellemi szintű, kontraszelektált idióta.
Brendelszar egyetlen értékes tulajdonsága a fűtőértéke :)))

2021.01.13. 10:11:17

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 10:11:49

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 10:12:21

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

gyongyi70 2021.01.13. 10:13:04

@Rodney_2: PhD ezzel a stílussal? Ez is mutatja, miért csökken az értéke. :-)

2021.01.13. 10:13:55

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 10:14:27

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 10:14:59

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 10:15:30

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 10:16:02

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 10:16:33

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 10:17:04

@gyongyi70: gondolod, ha teleszemeteled a hozzászólásokat, akkor az Ügynek használsz? Ezzel pont azt támasztod alá, amit írtam: a hülyék mindig teleszemetelik a hülyeségeikkel a fórumokat, és másik hülyék beszopják.

2021.01.13. 10:17:36

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

Közlekedő tömegközlekedő 2021.01.13. 10:20:57

@kovacs_janos_45: Te nem kapnál már be jó nagy adag Covidot, tüdőrákkal? Idióta

Rodney_2 2021.01.13. 10:21:06

@gyongyi70: Brendelszarral nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc intellektuális elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Vannak már rutinos bloggazdák, akik tudják hogyan kell kitiltani / blokkolni.

2021.01.13. 10:21:51

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 10:22:23

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

Rodney_2 2021.01.13. 10:22:31

@Közlekedő tömegközlekedő: Brendelszar a legjobb példa arra, hogy a túlzásba vitt ballibsiség elpusztítja az agyat :)))

Közlekedő tömegközlekedő 2021.01.13. 10:22:35

@MAXVAL birсaman közíró:
Klíma változás nyilván van, katasztrófa nyilván nincs. Az ember az alkalmazkodási képessége miatt tudott evolúciósan idáig jutni. Ez is meg fog oldódni.

2021.01.13. 10:23:00

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 10:25:00

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 10:25:42

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 10:27:07

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 10:27:39

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 10:28:42

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

igazi hős 2021.01.13. 10:29:09

@midnight coder: "Az áramigények nagy része nem változik. Ezt hívják zsinóráramnak." Hallgattál volna... Egyrészt minek eteted a trollt, másrészt összekevered a termelést és a fogyasztást. Az elosztók vesznek zsinóráramot és ezt egészítik ki a tervezett menetrendjüknek megfelelően más forrásból.

2021.01.13. 10:29:14

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 10:30:17

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 10:30:49

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 10:31:21

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

Rodney_2 2021.01.13. 10:37:23

@kovacs_janos_45: Brendelszar, a PhD arról szól hogy a társadalom kontraszelektált hulladéka nem akar elmenni dolgozni, ezért inkább marad az egyetemen szüttyögni valami senkit sem érdeklő baromsággal, aztán a hozzá hasonló habitusú useless barmok esetleg azt mondják neki néhány év múlva hogy jól van, ez már elég lesz egy PhD-re. Közben meg a társadalom tarthatja el az ilyen barmokat.
Abból is látszik hogy teljesnen idióta vagy, hogy nem veszed észre mennyire negatív reklámot csinálsz mindennek amit megpróbálsz védeni.
Pl Brendelszar szerint van klímakatasztrófa -> Brendelszar egy debil fasz - > Valószinűleg nincsen klímakatasztrófa. Logic :)))

2021.01.13. 10:38:09

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 10:38:41

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

midnight coder 2021.01.13. 10:39:11

@kovacs_janos_45: Matyika, neked a fizikatanárod azóta szerintem valami kolostorban veszekel a bûneiért. Értsd már meg te szerencsétlen, hogy van országos szinten egy áramszükséglet ami fix. Éjjel-nappal megvan. Ebben benne vannak a hûtõszekrények, a 24 órában mûködõ cégek, a vasúti közlekedés, stb. És van egy rakás dolog ami nappal van és éjjel nincs: Pl. a nappal mûködõ cégek, szórakoztató elektronika, stb. Errõl az áramszolgáltatóknak vannak szép grafikonjai. A lényeg, hogy az ország áramfogyasztása soha nem megy a nulla közelébe. Van egy fix érték, amit CO2 mentesen csak atommal tudsz megtermelni. Ami e fölött van, azt tudod napelemmel megtermelni - ha épp süt a nap. De ha három hónapig nem süt, akkor be kell durrantani a gázerõmûveket. De ha nincs atomod, akkor azt a fix kapacitást ami mindig kell szintén gázzal kell megtermelned.

Õszintén szólva, ha valaki ezt nem képes megérteni, az nem tudom hogy tudott egy akár középiskolát is elvégezni.

2021.01.13. 10:39:12

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 10:39:44

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 10:40:16

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 10:41:19

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 10:42:22

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 10:42:54

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 10:44:28

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 10:45:00

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 10:45:32

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

midnight coder 2021.01.13. 10:46:03

@igazi hős: A dolog most a fogyasztás szempontjából az érdekes. A szolgáltatónak kell biztosítani a folyamatos áramellátást. Ehhez neki áramot kell vennie. Azt pedig onnan tud venni, ahol van eladó. Ha most ma nappal akarsz áramot venni, akkor tudsz venni a paksi atomerõmûbõl, tudsz venni mondjuk a Gyõr melletti naperõmûbõl (jóval kevesebbet persze) sõt tõlem is, mert a házunk tetején lévõ napelem is termel. De múlt héten ez utóbbi két forrádnak nem volt eladó energiája. És ma éjfélkor sem lesz. Ergo ami akkor kell delej, azt vagy az atomerõmûtõl tudja megvenni, vagy valamelyik szenet égetõ erõmûtõl. Most nyilván jóval több delejt kell venni mint éjfélkor, ergo vehet innen is, onnan is.

2021.01.13. 10:46:35

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 10:47:38

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 10:48:41

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 10:49:13

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

midnight coder 2021.01.13. 10:49:26

@kovacs_janos_45: Értsd már meg te szerencsétlen hülye, hogy hiába van lenne neked most 10x annyi delej a napelemedbõl mint amennyi az ország energiaigénye, ha éjfélkor nem jön a napelemedbõl szar se, nem áram. És az elmúlt két hónapban sem lett volna az országban áram akkor sem, ha most, amikor süt a nap épp 10x annyi áramot termelne az erõmû.

2021.01.13. 10:49:44

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 10:50:16

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 10:50:48

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 10:51:20

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 10:51:51

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 10:52:23

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 10:54:29

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 10:55:32

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 10:56:04

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 10:56:36

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 10:57:39

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 10:59:14

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 11:00:17

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 11:00:49

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 11:01:20

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 11:01:52

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 11:02:24

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 11:03:02

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így látod.

2021.01.13. 11:03:58

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 11:04:30

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 11:05:02

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 11:05:33

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 11:06:36

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 11:07:08

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 11:07:40

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 11:08:12

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 11:09:15

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 11:09:46

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 11:10:18

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 11:11:52

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 11:12:24

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 11:13:59

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 11:14:30

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 11:15:02

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 11:15:33

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 11:16:37

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 11:17:08

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 11:18:11

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 11:18:43

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 11:19:46

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 11:20:49

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 11:21:21

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 11:21:53

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 11:22:25

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 11:22:56

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 11:23:28

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 11:24:00

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 11:24:32

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 11:25:03

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 11:26:07

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 11:31:22

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 11:31:54

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 11:32:58

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 11:34:01

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 11:34:33

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 11:36:08

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 11:36:40

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 11:37:44

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 11:38:15

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 11:39:19

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 11:40:23

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 11:41:26

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 11:42:30

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 11:43:02

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 11:44:05

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 11:44:37

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 11:45:09

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 11:45:41

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 11:47:48

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 11:48:20

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 11:48:51

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 11:49:23

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 11:50:59

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 11:52:02

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 11:54:09

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 11:54:41

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 11:55:13

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 11:55:45

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

midnight coder 2021.01.13. 11:56:39

Matyika ha elfogytak az érvei floodol. Sok primitív hülye van a neten, de ez idáig ez a legbetegebb akivel találkoztam.

2021.01.13. 11:56:48

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 11:57:20

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 11:57:52

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 11:58:55

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 11:59:27

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 11:59:58

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 12:00:30

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 12:01:34

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 12:02:05

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 12:04:12

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 12:07:23

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 12:07:55

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 12:08:27

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 12:08:58

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 12:10:02

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 12:10:34

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 12:11:06

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 12:12:09

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 12:13:12

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 12:13:44

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 12:14:16

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 12:15:19

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 12:15:51

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 12:16:55

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 12:17:58

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 12:18:30

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 12:19:01

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 12:20:37

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 12:21:09

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 12:21:41

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 12:22:13

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 12:22:45

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 12:23:48

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 12:24:20

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 12:25:55

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 12:26:27

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 12:26:59

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 12:27:31

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 12:28:34

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 12:30:10

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 12:30:42

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 12:31:13

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 12:31:45

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 12:32:17

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 12:33:20

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 12:33:52

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 12:34:24

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 12:34:56

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 12:36:31

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 12:37:03

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 12:37:34

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 12:39:10

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 12:40:45

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 12:41:17

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 12:41:49

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 12:42:52

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 12:43:24

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 12:44:28

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 12:45:31

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 12:46:03

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 12:46:34

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 12:47:38

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 12:49:44

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 12:50:16

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 12:51:20

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 12:52:55

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 12:53:27

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 12:56:05

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 12:57:09

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 12:57:41

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 12:58:45

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 12:59:48

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 13:01:56

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 13:04:03

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 13:04:34

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:05:06

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 13:05:38

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 13:06:10

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 13:06:42

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 13:07:45

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 13:08:17

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 13:11:58

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:13:35

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:14:07

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 13:15:11

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:15:42

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 13:16:46

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 13:17:49

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 13:18:53

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

nemecsekerno_007 2021.01.13. 13:18:57

Szinte semmit nem tudunk tenni ellene, még lassítani se tudjuk.
Jelenleg úgy fest, hogy a klímavédelem egy üzlet, így akarnak piaci előnyhöz jutni bizonyos cégek, tőkebefektetők.

2021.01.13. 13:19:57

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:21:00

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 13:21:32

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 13:22:04

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 13:24:43

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 13:25:14

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 13:25:46

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 13:26:18

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 13:27:21

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 13:27:53

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 13:28:25

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:28:57

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 13:29:29

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 13:30:00

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 13:31:04

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 13:31:35

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:33:11

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 13:33:43

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 13:34:46

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 13:35:18

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 13:35:50

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 13:36:21

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:36:53

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 13:37:25

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 13:37:57

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:38:28

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 13:40:35

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 13:41:07

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 13:42:42

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 13:43:14

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:43:46

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 13:44:18

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:45:21

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:45:53

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 13:46:25

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 13:46:57

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:48:00

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:49:03

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 13:50:38

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 13:51:41

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:52:13

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:52:45

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 13:53:17

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:53:49

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:54:21

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:55:24

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 13:56:27

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

David Bowman 2021.01.13. 13:56:42

@kovacs_janos_45: feltéve, hogy bölcsészek. A klimatológusok már nem annyira.

2021.01.13. 13:56:59

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 13:57:31

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 13:58:03

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

David Bowman 2021.01.13. 13:58:53

Ki tagadja a klímát? Nekem is van.
Nem hiszem, hogy klíma válság van. Klíma van, válság nincs. Ezen felül TUDOM, hogy volt ennél gyorsabb felmelegedés is. Volt is következménye. A civilizáció kialakulása.

2021.01.13. 13:59:06

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 13:59:38

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 14:00:09

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 14:01:13

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 14:02:16

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:12:45

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 15:13:16

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 15:13:48

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 15:15:56

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 15:16:29

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 15:17:00

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 15:18:04

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 15:19:08

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 15:20:13

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 15:20:45

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 15:22:52

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 15:23:24

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 15:23:56

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 15:24:28

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 15:25:00

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 15:25:31

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 15:26:35

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 15:27:07

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 15:27:39

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 15:29:14

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 15:29:46

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

eßemfaßom meg áll 2021.01.13. 15:29:51

sokat elárul a blog szerzőjéről, hogy hagyja Brendelt ámokfutni.

2021.01.13. 15:30:49

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:31:52

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 15:32:24

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 15:32:56

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 15:33:28

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 15:34:00

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 15:35:04

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:35:35

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:37:11

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 15:37:43

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:38:46

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 15:40:22

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 15:40:53

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 15:41:58

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 15:42:30

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:43:02

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 15:43:33

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

Rodney_2 2021.01.13. 15:43:37

@kovacs_janos_45: Hozzád képest egy chatbot kifejezetten kellemes, szellemes és intelligens társaság. Ezen azért elgondolkodhatnál mielőtt követed Heller Ágnes tudós professzorasszonyt az öngyilkosságba :))) Ti ballibsi "tudósok" akkor csináltok értelmes és hasznos dolgot amikor megölitek magatokat :)))

2021.01.13. 15:44:37

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 15:45:09

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 15:45:41

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 15:46:44

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 15:47:16

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 15:48:20

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:49:23

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:50:27

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 15:50:58

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 15:51:30

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 15:52:34

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 15:53:06

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 15:53:38

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 15:55:13

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 15:55:45

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 15:56:17

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 15:56:49

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 15:57:52

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 15:59:27

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:00:31

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:01:35

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:02:07

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:02:39

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:03:11

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:03:43

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:04:14

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:05:18

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:05:49

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 16:06:21

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:06:53

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 16:07:25

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 16:07:57

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 16:08:29

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 16:09:00

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 16:09:32

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 16:10:04

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:10:36

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 16:11:07

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 16:12:11

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 16:13:15

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 16:13:46

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 16:14:18

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 16:14:50

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:15:22

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

Rodney_2 2021.01.13. 16:15:50

@kovacs_janos_45: Te funkcionális analfabéta vagy és nem sikerült megértened a posztot :)))

2021.01.13. 16:16:25

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 16:16:57

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:17:29

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 16:18:01

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 16:19:36

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 16:20:07

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:21:11

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 16:22:14

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:22:46

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 16:23:18

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 16:23:50

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 16:24:22

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 16:24:53

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 16:25:25

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 16:25:58

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:27:33

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:28:05

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 16:29:41

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 16:30:13

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 16:31:17

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 16:31:49

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:32:20

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:32:52

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:33:24

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 16:33:56

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:34:28

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:35:31

@gyongyi70: a műveltebb emberek inkább elfogadják, és tudatában vannak a klíma-változásnak:
igazolás:

www.statista.com/statistics/1013092/climate-change-major-threat-education-countries/

2021.01.13. 16:36:35

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:37:38

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 16:38:41

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 16:39:13

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:39:45

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:42:24

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 16:44:31

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 16:45:03

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 16:45:34

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 16:46:06

@midnight coder: az áramigény változik,. a konstans áram nincs közelebb a tényleges áramfogyasztáshoz, mint a napenergia. hülye vagy. de ennél nagyobb baj az, hogy a napelemet nem tudod betiltani, és ha nem tudod betiltani, akkor nincs más, mint Paks II-t a hülye picsádba fogjuk bevezetni. ez nem egy olyan probléma, amire nehezen tudsz megoldást adni, ez egy olyan probléma, amire NINCS MEGOLDÁSOD, TE ELMEBETEG ATOMBUZI! PAKS II-t NEM LEHET MAJD ÜZEMELTETNI, MIRE ELKÉSZÜL, MERT SZINTE MINDEN NAP TÚL FOG TERMELNI, ÉS ERRE NINCS MEGOLDÁS. ÉRTED? TOTÁL CSŐD LESZ! EZ SÚLYOSABB PROBLÉMA, MINT, HOGY HOGYAN PÓTLOD KI PAKS II-t.

ertelemblog.wordpress.com/2020/10/09/miert-lesz-csod-paks-ii-a-legutosebb-erv/

2021.01.13. 16:46:38

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:47:42

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 16:48:14

@MAXVAL birсaman közíró: mondod te, az autista, bolgár, mongolFidióta elmebeteg.

www.facebook.com/maxval

2021.01.13. 16:48:46

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 16:49:49

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 16:50:21

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:51:25

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:52:28

@Rodney_2: Rodney-vel nem érdemes vitatkozni, mert ő nem ember már hanem egy szerencsétlen roncs. Mindenki utálja, még a saját anyja is. Ő a legjobb érv az abortusz mellett :)))
Az a kedvenc "intellektuális" elfoglaltsága hogy megrohamoz mindenféle blogokat és széjjelbassza ahogy látod itt is. Érve soha nincs. Csak fosni tud.

2021.01.13. 16:53:00

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 16:53:32

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 16:54:36

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 16:55:08

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:55:39

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:56:11

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

2021.01.13. 16:56:43

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 16:57:15

@midnight coder: 2,4GW atomot pontosan ugyanannyival kell kiegészíteni, mint 2,4GW napelemet, te elmebeteg! általános iskola matekból megbuknál, te kis atombuzi!

2021.01.13. 16:57:46

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:58:50

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 16:59:22

@gyongyi70: a Ph.D. nem arról szól, hogy neked milyen stílus tetszik. FIngod nincs arról, mi az a Ph.D., mert neked 4 elemid van.

2021.01.13. 16:59:53

@midnight coder: nyugodtan, a te gumiszobádban kitörhet egy vulkán. szurkolunk neked, te kis mongolFidióta elmebeteg!

2021.01.13. 17:00:25

@midnight coder: elmebeteg atombuzi vagy. az atomnak pont az a baja, hogy ugyanolyan buta, nehezen szabályozható hülyeség, mint te. az atom nem tud alkalmazkodni a változó áramigényekhez, drága, és egyetlen végleges atom-hulladék tároló sincs a világon. de hát ezt egy olyan elmebeteg mongolFidióta atombuzi, mint te, nem fogod fel, csak ismétled papagáj módjára a bevett baromságokat.

ertelemblog.wordpress.com/2019/02/16/miert-lesz-csod-paks-ii/

2021.01.13. 17:00:57

@gyongyi70: a tanult tudósok 99%-a "hisz" a klímaválságban. az olyan tanulatlan, idióta elmebetegek nem hisznek, mint például birca. aki birka, és autista.

2021.01.13. 17:01:29

@Rodney_2: a 4 elemis békaperspektívából te így hiszed. hülye vagy a Ph.D.-hez, és irigyled másokét. jól illusztrálod birka elvtársaddal azt, amit a blogger pedzeget, de tagadni akar, hogy bizony a Trumpisták, Orbánisták, sorosozók, vírustagadók, nácik általában zsákfalusi, 4 elemis idióták, birka hivatalosan is elmebeteg, de te is gumiszobába való vagy.

2021.01.13. 17:02:32

@gyongyi70: Egy cikkből idézek a témában:

"you are stupid"

gyorsfordítás:

"hülye vagy".

hivatkozás nélkül kamuzol cikkekről. már ebből látszik, hogy hülye vagy.

midnight coder 2021.01.13. 17:35:33

@eßemfaßom meg áll: "sokat elárul a blog szerzőjéről, hogy hagyja Brendelt ámokfutni. "

Ez egy pszichológiai blog. Ebbõl a szempontból pedig a Matyi sokkal érdekesebb mint mi együttvéve. Bár szerintem igazából egy pszichiáter az aki õt teljes egészében értékelni tudná.

eßemfaßom meg áll 2021.01.14. 08:38:23

@midnight coder: Ahhoz nem kell benthagyni 500 spamot, hogy a szerző megismerhesse Brendel mentális állapotát csak simán le kell szarni a saját blogot.

Facebook oldaldoboz

Zöld Pszichológia

„A világ, amit teremtettünk, a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni a gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” Albert Einstein

süti beállítások módosítása