Klímaszorongás
Beszélgetés A jövő zenéje podcastban Vörös Andrással és Rab Árpáddal

Belepusztulunk a hőségbe, éhen és szomjan halunk, teljesen összeomlik az ökoszisztémánk és hamarosan teljes káosz lesz a világban? Akár igen, akár nem, az ettől való félelem áthatja mindannyiunk életét, és a szorongás sokaknál bénító is lehet. Hogyan érdemes mindezt kezelni? Kell-e egyáltalán ennyire félni? Mi az ilyen érzelmek mögöttes pszichológiája? És mik a gyakorlati szempontok, mit tehetünk, mit tegyünk, hogyan segítsünk magunkon és a világon, hogy a félelmeink ne váljanak valóra? Rab Árpád és Vörös András Csizmadia Máté pszichológussal, a Zöld Pszichológia blog szerzőjével beszélget.

 

A beszélgetés itt hallgatható, nézhető meg:

 #klímaszorongás #klímaválság #zöldpszichológia #pszichológia #fenntarthatóság #podcast

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldpszichologia.blog.hu/api/trackback/id/tr1818024596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Facebook oldaldoboz

Zöld Pszichológia

„A világ, amit teremtettünk, a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni a gondolkodásunk megváltoztatása nélkül.” Albert Einstein

süti beállítások módosítása